WORKSHOPS FÖR MÄN

VARFÖR BARA MÄN?

Idén kommer från ett läger 2021 där ca 15 män deltog. Breddas wakepark existerar pga Benjmamin Hoppe som gick bort i depression 2017. Denna typ av läger är tillägnat Benjamin för att främja mäns psykiska välmående. Efter lägret 2021 så insåg vi alla hur viktigt det var med öppenheten, gemenskapen och rörelseglädjen.    

Vad har du att förvänta dig?

Vi insåg ett behov för män att komma ut i naturen, leka, känna gemenskap och utmaning. Hitta tillbaka till sina rötter och få känna ett samspel med naturen, gemenskap, kroppen och sinnet.   
 
Äventyr, minnen för livet, skratt, gemenskap, god mat, viktiga samtal, avslappning, kroppsmedvetenhet och utmaningar både mentalt och fysiskt. 

Recensioner

-Kevin
Kombinationen av platsen nära naturen, bort från staden och skärmarna, med alla de olika verktyg och lekplatser som finns och människorna man utforskar det med leder till insikter, mer avslappning och en känsla av meningsfullhet och gemenskap som jag tror alla behöver.

-Oscar 
En magisk helg med massor av det jag redan älskade och en del jag inte visste ännu. En helg som fokuserade på rörelse, lekfullhet, gemenskap och nedvarvning i en perfekt mix. En helg med natur, kropp och sinne närvarande. En helg som var början på något.

- Emil 
Öppenheten, och avsaknaden av prestationskrav tillsammans med progressiv inlärning som man kan ta med sig till andra aktiviteter/idrotter.

-Daniel
Dels tar jag med mig en massa konkreta tips som kommer att ge mig möjligheter att utveckla och utmana min kropp fysiskt.  Även en massa energi och nya bekantskaper som jag verkligen uppskattar. Men framförallt så tror jag att jag tar med mig en lite starkare självkänsla. Jag känner mig lite mer kapabel och lite mer hemma i mig själv. 

Ledare

Mattias Hoppe
Född -91 och älskar rörelse i alla dess former.
- Svart bälte i lek och bus
-Legitimerad ninja 
- Fd professionell wakeboard åkare
- Lärarstudent i  idrott och hälsa
- Ägare Breddaswakepark  


Oskar Örn
Född -94, sambo med vovve, SM-medaljör i Parkour, Ninja Warrior finalist, Entreprenör, och Personlig tränare.

“Nyckeln till ett hälsosamt och växande liv kommer från att finna lycka i det du gör”


Robin Hallsten 
Född -92 Holistisk hälsocoach, yoga- och meditationslärare och föreläsare som brinner för att inspirera och hjälpa andra människor till att hitta balans och harmoni i sig själva.

 

Timmy Fors
Född -91 FD Nordisk och Svensk mästare i Pro-Wrestling (show brottning).
Utbildad inom friluftsliv & ledarskap och digital media.
Byggt mindfulnessappar inom andning och skrivit C-uppsats kring ämnet Virtual reality och mental hälsa.


Eriks Svensson 
Född -91
Rörelsecoach och Entreprenör.
Masters i Hållbar Projektledning och ledarskap
Skrev uppsats kring stillasittande, rörelse, hälsa och hållbarhet
Ledarskaps utvecklings konsult
Tidigare Division I Elitsimmare i USA


Elin Sternsjö 
Född -94
Utbildad i Beteendevetenskap, diplomerad spaterapeut, legitimerad fysioterapeut, personlig tränare, optimumtränare (postural terapi), yogalärare i vinyasa och yinyoga samt gått kurser i Basal kroppskännedom. 

LÄGER BARN & UNGDOMAR

MAN-CAMP

LÄGER LADIES ONLY